Utrecht Region webinar

Hoe kun je jouw bedrijf middels regionale samenwerking zowel nationaal als internationaal in de schijnwerper zetten? En welke rol speelt regiobranding hierbij?

Meld je aan voor de Utrecht Region webinar tijdens het Get Connected Jaarcongres van Economic Board Utrecht en kom erachter hoe jouw business kan profiteren van een regionaal collectief.

Aanmelden

Wat is de kracht van een collectief in de regio?

In deze sessie nemen de initiatiefnemers van het Utrecht Region samenwerkingsverband je mee in de kracht van een collectief in de regio. Daniël Kusse verzorgt de introductie en zet de voordelen van regioprofilering uiteen. Jaap Breugem zet uiteen wat de toegevoegde waarde is van publiek/private partnerschappen. Vervolgens geven Robert Snoeijenbos en Jan Willem Smeenk je inzicht in hun regionale samenwerkingen en succesverhalen. Wat hebben regionale samenwerkingen hen opgeleverd? Tot slot eindigt de sessie met enkele tips & tricks. Hoe word je als regionale ondernemer onderdeel van het Utrecht Region collectief? En wat kan dit jou nu en in de toekomst concreet opleveren?

Wat levert dit webinar je op?

  • Inzicht in wat het merk Utrecht Region inhoudt en hoe jij je business hieraan kunt verbinden.
  • Kennis over de toegevoegde waarde van regioprofilering voor jouw business.
  • Inspiratie over hoe je actief regionale samenwerkingen opzoekt en aangaat.
  • Een uitnodiging voor een kosteloze vervolgworkshop waarin je tips & tricks en tools krijgt aangereikt van onze professionals.

Sprekers

Voor wie?

Alle publieke en private bedrijven, organisaties en kennisinstituten uit de regio Utrecht op het gebied van Life Sciences & Health, Sustainability en IT & Innovatie.

Wanneer?

Het webinar vindt plaats op 8 oktober van 13.30 tot 14.30 uur en is onderdeel van het Get Connected Jaarcongres, georganiseerd door Economic Board Utrecht.

Aanmelden